Oslobodili smo se retrogradnog Mekrura i Venere, pa konačno stvari počinju da se vraćaju u normalu, a to se odnosi i na finansijsku situaciju.Sunce i Mars u Vagi utiču na potrebu za balansom, tako da je dobro što će biti manje ishitrenih, finansijskih poteza.Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće kada je novac u pitanju. Ukoliko se pitate ko će imati novac do kraja septembra, među njima su znakovi: Device, Vage, Strelčevi i Lavovi.

DEVICA

Merkur je krenuo napred, a Sunce i Mars u vašem drugom polju donose vam odličnu zaradu. Pare će se jednostavno lepiti za vas u narednom periodu.

VAGA

Pozitivan period za novac kod vas traje sve vreme. Planete su naklonjene vašem znaku, tako da imate mogućnost da zaradite veći novac. Visina vaše zarade u ovom periodu zavisi isključivo od vaše inicijative.

STRELAC

Pluton u dobrim aspektima donosi vam priliku za veliku zaradu. Jupiter u Biku osigurava vam dobre prihode, a i menjate vaš odnos prema novcu. Naučili ste da se rizik ponekada isplati.

LAV

Merkur u drugom polju donosi vam stabilnu zaradu. Konačno ćete se finansijski oporaviti od troškova koje ste imali u avgustu.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Bik.

Izvor Novosti