Ovan

Niste u formi, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

Bik

U izgledu je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze, već dan provedite s minimalnim poslovnim aktivnostima. Tokom dana, moguć je susret s neobičnom osobom s kojom je moguća ljubavna avantura.

Blizanci

Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju.

Rak

Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da burno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas tokom večeri, savladati.

Lav

Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni.

Devica

Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio prilično beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna mu je podrška.

Vaga

U centru pažnje je ljubavni život. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičanan tempo u koji ste, u poslednje vreme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob.

Škorpija

Majstor ste da sebi natovarite posao, ali je pitanje da li svaka vaša obaveza isplativa. Zbog preterane nesigurnosti, prihvatate, na svoju štetu, sve što se od vas zahteva, umesto da zauzmete jasan stav i time sebe oslobodite pritiska.

Strelac

Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici trebali da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu pažnju usmerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutešno usamljena.

Jarac

Odlično ste koordinirasi pa dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski, pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.

Vodolija

Na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

Ribe

Očekuje vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju strastvenost koja je vaša glavna osobina koja često radi protiv vas. Svesni ste svojih potencijala, ali, isto tako morate biti svesni da ne možete glavom kroz zid.

Izvor Novosti