Sonic the Hedgehog 3 dobio je novi kratki teaser u kojem se vidi još jedna potvrda da dolazi lik Shadowa, a uz teaser ovih dana su poznate još neke odlične vijesti vezane uz film.Ono što je najviše razveselilo obožavatelje svakako jest Jim Carrey koji se odlučio po treći put pojaviti kao doktor Robotnik, iako je nakon drugog filma, Sonic: Super jež 2, izjavio da mu je to posljednji nastup u toj ulozi.S obzirom na to da je kraj drugog filma ostavio otvorenim pitanje gdje se nalazi Robotnik, lako će biti uveden u priču.

Carrey je tako zadnji u nizu glumaca koji repriziraju svoju ulogu iz (prva dva) filma čime se pridružuje otprije poznatima Benu Schwartzu (Sonicov glas), Jamesu Marsdenu (Tom Wachowski), Tiki Sumpter (Maddie Wachowski), Leeju Majdoubu (agent Stone), Idrisu Elbi (Knucklesov glas), Colleen O'Shaughnessey (Tailsin glas) i Tomu Butleru (Sam Walters).Među novim glumcima od neki dan izabrani su Krysten RitterAlyla BrowneJames WolkSofia PernasCristo Fernández i Jorma Taccone – iako zasad nije poznato u kojim će se ulogama naći. Najveće pitanje jest tko će posuditi glas Shadowu – glasine su na strani Haydena Christensena, ali nema službene potvrde.

Jeff Fowler režira i treći film o Sonicu, a scenarij su napisali Pat Casey i Josh Miller.Sonic: Super jež i Sonic: Super jež 2 ostvarili su veliki uspjeh za Paramount s ukupnom zaradom od 870,8 miliona dolara (1,58 milijardi KM).Uz treći film radi se i spin-off serija Knuckles za Paramount+ u kojoj bi Elba trebao ponovno dati glas naslovnom liku.Sonic the Hedgehog 3 u kinima očekujemo 20. decembra ove godine.

Izvor Radio Sarajevo