Ako vas zanima koji nakit će biti u trendu, nastavite da skrolujete.Koji nakit će biti u trendu 2024: Savršeni komadi koji privlače pažnju

1. Slova i moto motivi

Hejli Bieber ovog leta nosila je svetlucavu ogrlicu sa fontom „B“ sa mehurićima. Moglo bi se reći da je izazvala pometnju – pretrage i prodaja su porasle, i može se reći da će nakit sa slovima, abecedni privesci i moto motivi nastaviti da budu u trendu tokom cele 2024. „Love“ privezak ili početno slovo vašeg imena možete nositi na ogrlici. Inače, motivi ljubavi su najprodavaniji dizajn nakita i važe za bezveremenske aksesoare.

2. Crno i zlatno

Bilo da se radi o postojanoj sklonosti modi iz 90-ih i 2000-ih, ili o povratku predvidljivom prilivu pastela svakog proleća, crni dragulji će biti veliki hit 2024. Fini juveliri eksperimentišu sa oniksom, crnim emajlom i posebno pocrnelim metalima – rodijum i pocrnjeno zlato daju oštrinu klasičnim dizajnima. Izaberite safire crne boje, otkrijte sjajni odsjaj crnog žada i uživajte u tome kako se crni dragulji dobro slažu sa zlatom, koje i dalje vlada ove sezone.

3. Školjke

Nastavljajući sa „sirena trendom“ iz 2023. – neobičan rezultat ovogodišnjih hit filmova Mala sirena i Barbi – plažni, boemski dragulji bi trebalo da budu jedan od glavnih trendova nakita 2024. Školjke – koje se često biraju zbog svoje talismanske simbolike – biće veoma popularne ove godine.

4. Velike alke

Milenijalci među nama nikada neće zaboraviti Dženifer Lopez koja je nosila ogromne alke koje je nosila 2003. u svom hit muzičkom spotu Love Don’t Cost a Thing. Dvadeset godina kasnije, velike alke se vraćaju. Ako se odlučite za efektne, ogromne alke, neka ostatak nakita bude u minimalističkom fazonu.

5. Manžetna narukvice

Umesto niza tankih lančića ili narukcica oko zgloba, ove godine će vladati čvrsti, široki komadi, to jest manžetna narukvice. Slobodno eksperimentišite i kombinujte zlatne i srebrne komade.

 

Izvor Novosti