Tom Kruz je najplaćeniji glumac po izgovorenoj riječi. Kod njega je zanimljivo to što je glumio u nekim od najčuvenijh filmova u decenijama iza nas, ali je i danas među najtraženijim i glumcima koji pune bioskope svakim novim filmom.Glavni proboj u svijet megazvijezda napravio je filmom “Top Gun”, čiji nastavak pod nazivom “Top Gun: Maverick” smo gledali prošle godine i koji je pokazao da neki nastavci mogu da budu odlični filmovi.

Naravno, tu je i franšiza “Nevjerovatna misija”.Kada je u pitanju zarada, stranica Casumo procjenjuje da Kruz zarađuje 7.091 dolar po izgovorenoj riječi, odnosno 205.639 dolara za 10 sekundi dijaloga.Na drugom i trećem mjestu ove liste nalaze se Kurt Rasel sa 5.682 dolara po riječi i Džoni Dep sa 4.877 dolara po izgovorenoj riječi.

Od žena vodi Kameron Diaz, koja je sada u penziji, sa 4.637 dolara po izgovorenoj riječi, prvenstveno zahvaljujući filmu “Bad Teacher”.Ono što je zanimljivo je da ovdje nije uračunat film “Top Gun: Maverick”, tako da se vjeruje da je Tom Kruze još više “odmakao” kolegama po zaradi, prenosi N1.

Izvor Nezavisne