Foto: Instagram / Lady Gaga

Prije nekoliko dana, svjetska pop zvijezda Lady Gaga premijerno je prikazala koncertni film Gaga Chromatica Ball, koji je snimljen 2022. godine.Film je prikazan tokom njenog nastupa u Los Angelesu pred 52.000 fanova u okviru svjetske turneje pod nazivom Chromatica Ball, tokom kojeg je promovisala pjesme sa šestog studijskog albuma.Milioni obožavalaca širom svijeta zadivljeno su gledali snimke s koncerta omiljene zvijezde, a najviše ih je oduševilo ono što je uslijedilo na kraju filma. Naime, Gaga je premijerno predstavila svoj sedmi studijski album na ​​sceni na kojoj je zaplesala uz taktove nove pjesme.

“LG7, Gaga se vraća”, pisalo je na ekranu.”Majko svih majki“, “Hvala ti što živimo u tvom vremenu”, “Volimo te majko čudovišta”, “Kraljica se vraća“, oduševljeno je pisala armija Gaginih fanova koja sebe nazivaju “mala čudovišta”, a kojih je preko 55 miliona samo na Instagramu.Pjevačica je otkrila i nekoliko detalja o predstojećem albumu tokom premijere filma u Los Angelesu.

“Svaki dan sam u studiju. Napisala sam toliko pjesama, producirala sam toliko pjesama, i to nije ništa slično onome što sam ikada ranije radila. Volim da ‘razbijam’ žanrove i volim da istražujem muziku. Ima nešto zaista lijepo u tome znajući da ćete biti voljeni šta god da radite”, rekla je Gaga, prenosi Elle.Datum izlaska novih pjesama još uvijek nije poznat, ali su se u klipu na kraju filma čule riječi jedne od njih: Dance in the shadow… of the night.

Izvor Radio Sarajevo