Najpopularniji bosanskohercegovački pustolov, travel bloger i jedan od najboljih promotora naše zemlje Robert Dacešin svakim novim videom otkrije nam nove zanimljivosti i posebnosti Bosne i Hercegovine.

U jednom od posljednjih videa koji je objavio na svom YouTube kanalu Robert nas je upoznao s 15 tajanstvenih lokacija u BiH.

“Na svom kanalu sam do sada snimio blizu 100 videa o ljepotama Bosne i Hercegovine, nastojeći da promovišem neke lokacije, za koje sam smatrao da možda nisu dovoljno posjećene. Lokacije, koje nekako zaslužuju više pažnje i da se o njima priča, jer one to svojom ljepotom zaista zaslužuju. Stoga, u ovom videu, odlučio sam da objedinim sva mjesta koja sam posjetio i napravim jedan video o 15 najskrivenijih bisera naše zemlje”, napisao je Robert uz video.

Vaganska pećina, Pecka, jezero Balkana, Park prirode Tajan i Kočićevo ognjište samo su neke od lokacija koje nam je Robert predstavio u svom polustanom videu.

Kao i obično, gledatelji su oduševljeni Robertovim sadržajem.

“Bosna ima sve sto ima svaka velika zemlja jos nam samo fale lideri koji će znati da upute narod da se bavi prednostima umjesto nedostatcima. Sretno”, “Da je više ljudi u Bosni kao što je Robert, svijet bi bio za sve nas mnogo zanimljiviji, ljepši i miroljubiv.Robert sve pohvale za tvoj rad”, “Hvala na svemu što radiš, baš mi je drago gledati sva tvoja videa i jedva čekam da opet dođem u BiH. Imate prelijepu prirodu, ljude i jelo”, samo su neke od reakcija ispod videa koji ima gotovo 40.000 pregleda.

Podsjećamo, Robertov video pod nazivom “Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svijetu” u oktobru prošle godine proglašen je najboljim turističkim videom na svijetu.

Izvor:Klix