Australski milioner Metju Lepre (Matthew) u potrazi je za osobom koja će putovati s njim po svijetu, a za taj “posao iz snova”, kako su ga mnogi opisali, nudi plaću od 35.000 eura.Tridesetjednogodišnji bogataš bavi se e-trgovinom, a u slobodno vrijeme putuje diljem svijeta te traži asistenta ili asistenticu koji će mu se pridružiti u putovanjima, piše Ladbible.

Lepre je svoje poslovno carstvo izgradio online poslovanjem i kursevima poslovnog treninga, nakon što je s 23 godine napustio fakultet. Zbog potreba posla posjetio je 30 zemalja u posljednjih pet godina.-Tražim marljivu osobu koja će mi pomoći u mom poslu. Treba mi desna ruka koja će mi pomoći na putovanjima i u administrativnim zadacima – izjavio je.

Prijaviti se mogu i osobe bez prethodnog iskustva u tom poslu, a konkurs je otvoren za sve one koji imaju važeći pasoš, koji vole putovanja, pedantni su u svom poslu i mogu prekinuti vezu sa svojim svakodnevnim poslovima te uskočiti u avion i krenuti.Osim što nudi priliku putovanja svijetom uz plaćene putne troškove, milioner nudi plaću od 35.000 eura, a novi asistent će moći voziti njegove skupocjene automobile.

Mislite da je ponuda predobra da bi bila istinita? Pa, Lepre je već napravio nešto slično. Prije četiri godine objavio je otvoreni poziv za ličnog asistenta, a tada se prijavilo oko 70.000 ljudi. Posao je na kraju dobila bivša studentica mode.Iste je godine također pozvao ličnog fotografa da putuje s njim kako bi ga fotografirao za njegov Instagram, a nudio je plaću od 32.000 eura.Za posao se možete prijaviti putem njegove web stranice Ecom Warrior Academy, piše Index.hr.
Izvor Avaz