Astrolozi su otkrili koji dani u novembru za nas mogu biti najuspešniji i zašto. Pokušajte da se setite ovih datuma ili ih zapišite kako biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji.

3. novembar – opozicija Sunca s Jupiterom i Venere s Neptunom.Suočavanje – pa čak i dvostruko suočavanje, jako je dobro.Sunce u Škorpiji kreće se tačno nasuprot Jupitera u Biku, stvarajući most visoke frekvencije.Ovo će dati vrlo veliki doprinos formiranju naše sreće ovog dana.Jupiter je planeta ekspanzije, pa je dobro vreme da se fokusirate na ono što želite da proširite u svom životu.Ovo će biti dan uvida, intelektualnog napretka. Naše pamćenje, pažnja i inteligencija ujutro će se izoštriti.Venera i Neptun stvoriće mnoge ugodne koincidencije, koje će savršeno nadopuniti duet Sunca i Jupitera.

4. novembar – Saturn kreće direktno.Saturn u direktnoj fazi biće vrlo povoljan i može doneti nagrade u naše živote.Ako vas je neko u prošlosti izdao, na ovaj dan može da vam zatraži oproštaj.Male nevolje iz prošlosti ovog dana će se pretvoriti u vašu prednost ili vam dati potrebni nivo mudrosti za budućnost. U takvim danima ljudi često shvate nešto izuzetno važno.

8. novembar – Venera prelazi u znak Vage.Venera ulazi u svoj vladajući znak Vage i sada napokon postaje jaka.U Vagi, Venera nas podstiče na razmišljanje i uvažavanje lepote svega što je oko nas. Možda ćemo se osećati nadahnuto da u svoje živote unesemo više lepote.Imaćemo veliki uspeh u ljubavi i razvoju odnosa.Više komunicirajte i budite manje tužni na ovaj dan. Venera će nam takođe dati puno snage i energije za rad, posao, sport i nove početke.

10. novembar- Merkur prelazi u znak Strelca.Merkur će 10. novembra slediti primer Venere, preći će u njegov povoljan znak Strelca.Planeta finansija otvoriće vam vrata u svet bogatstva i uspeha u poslu, putovanjima i poslovnoj komunikaciji.

11. novembar – datum ogledala.11. dana 11. meseca aktivira se anđeoski broj 1111.To je magičan broj koji može da ukaže na manifestaciju i da ono što tražite dolazi.

24. novembar – Mars prelazi u znak Strelca.24. novembra je dan hrabrosti i odvažnosti. Mars će nam dati puno snage za kraj godine i baš za ovaj dan, piše Atma.hr.

Izvor Direktno.rs