Neda Ukraden gostovala je u emisiji “Balkanskom ulicom” te se dotakla ljubavnog života, ističući da ne želi biti s mladićima i glumit im majku ili baku.

Pjevačica je istakla da je tokom ljubavnih brodoloma spas uvijek nalazila u posvećenosti karijeri i poslu.

“To je najbolje terapeutsko sredstvo, prije svega najbolje psihološki. Ta razočarenja, najčešće su to razočarenja u ljubav, jer kad ti je lijepo ti ni ne primjećuješ da si u vezi, ali kad to počne pucati, ti prekidi su uvijek manje više bolni. Nekada su dramatični, nekada su… Ali su uglavnom bolni. Gubi se jedan dio tebe, tvog vremena, nekih snova, zaista je u radu spas. To te prisili, jer uvijek se poljulja samopouzdanje, pogotovo ako te prevari ili ako se nešto jako razočaraš, ti si onda kao manje vrijedan nešto, ti si ispao papak, glupača ili što god”, izjavila je.

Ova 72-godišnja pjevačica dotakla se i teme muškaraca i udvaranja te istakla kako uvijek u šali da joj se samo budala može udvarati.

“Meni je drago kada si zanimljiv osobama koje nisu iz ovog glazbenog i showbizz svijeta jer uglavnom je to podcjenjivanje, dok me ne upoznaju, onda vide sve pa je drugačije, jer se Bože moj podrazumijeva da si kokoš, glupača i sve to ako si pjevačica. Ali muškarac je plod i tradicije i odgoja, i kompleksa i superiornosti i inferiornosti, majčinog stava, prijatelja, bivših iskustava, jer u ovim godinama neću ja loviti neke mladiće da im glumim mamu ili baku to stvarno ne ide uz mene kao osobu”, istakla je.

Izvor:Klix