ŠakiraMajli Sajrus, a sada i Tejlor Svift su danima tema svetske javnosti, barem one koja prati pop kulturu.O njihovim “osvetničkim” pesmama se naširoko polemiše, pregledi se samo gomilaju, a zaključak je isti – sa pevačicom se ne treba kačiti.

Šakira

Pesma kolumbijske pevačice, koja je posvećena njenom bivšem partneru Žeraru Pikeu, već danima je jedna od najslušanijih na svetu.Ona u njoj peva o tome kako ju je prevario i to sa fudbalerovom sadašnjom devojkom Klarom, te kako ju je ostavio da se bori sa Poreskom upravom, ali i njegovom majkom, koju su mnogi zamrzeli nakon snimaka koji su se pojavili, a gde se vidi da maltretira pevačicu.

Majli Sajrus

Samo dan posle Šakire, Majli je objavila i svoju pesmu posvećenu njenom bivšem mužu Lijamu Hemsvortu, koji je 2019. godine iznenada podneo zahtev za razvod od pevačice.Majli peva o tome kako su “sagradili dom i gledali kako gori”, a pretpostavka je da aludira na kuću vrednu 2.5 miliona dolara u kojoj su živeli zajedno, a koja je izgorela u požaru 2018. godine.Pesma je objavljena na dan rođendan njenog bivšeg, a navodno je spot snimala u kući gde ju je Lijam prevario.

Tejlor Svift

Tejlor je pesmu “Stil” posvetila bivšem momku Hariju Stajlsu. Ona je jednom prilikom izjavila da je namerno napisala pesmu kako bi iznervirala bivšeg kada je bude čuo na radiju.Sada mnogi misle da je Tejlor najavila novi spot, baš pet minuta pre nego što će njen bivši dečko Džon Majer objaviti da ide na turneju, samo kako bi njegova vest postala nebitna.

Bijonse

Nju su fanovi prozvali ekspertom za osvete. Svojevremeno je objavila pesmu u kojoj peva o tome da je muškarac laže, a albumu “Lemonade” nalazi se i numera kojom je potvrdila da ju je suprug Džej Zi prevario dok je bila u drugom stanju. No, nikada nije otkriveno sa kim je to bilo.

Selena Gomez

Njena pesma “Lose You to Love Me” je, smatraju fanovi, posvećena Džastinu Biberu, sa kojim je godinama bila u vezi.

Mnogima najupečatljivi stih je “Za dva meseca si nas zamenio, kao da je bilo lako”, a navodno time aludira da je Džastin posle dva meseca od raskida sa Selenom započeo vezu sa manekenkom Hejli Boldvin, danas Biber, sa kojom se oženio.

Adel

Za nju smatraju da je napravila karijeru pevajući pesme o bivšim ljubavima.Album “21” posvećen je njenom bivšem, a iako nije opisivala šta joj je uradio, otpevala je svoj gubitak i tugu. Nikada nije otkrila ko je on, a fanovi ga zovu “Gospodin 21”. Nakon nekog vremena Adel se našalila da on zaslužuje da mu se prizna doprinos za album koji joj je promenio život.

Izvor 24sedam