Godišnje doba u kom se najlepše osećate mnogo govori o vama, vašim afinitetima, karakteru, pa i emocijama.

Proleće

Iako proleće spada u godišnja doba kada se priroda budi i kada konačno izlazimo iz zimske rutine, vi spadate u osobe koje se prepuštaju snovima, doslovno. Volite društveni život, ali prioritet vam je lični odmor i dobar san. Vaše ambicije osciliraju od letargije i apatije do ushićenja. Ništa ne radite polovično, pa kada dostignete „radnu temperaturu“ ne postoji sila koja bi vas zaustavila.

Leto

Malo je reći da je vaš duh usmeren ka avanturama. Dok drugima smetaju letnje žege i dok se kriju od sunca, vi ste spremni na mnoge izazove koje život nudi. Neretko menjate poslove, pa i mesta prebivališta. Premda vas smatraju nestabilnima, vaša priroda i karakter samo tragaju za odgovarajućim saputnikom. Često nailazite na nerazumevanje okruženja, ali vi znate dobro svoj cilj.Ne pristajete ni na ništa manje od onoga što verujete da istinski zaslužujete. U potrazi za idealnim partnerom, može se desiti da se često razočarate i da upadate iz veze u vezu. Ali, vi ne odustajete, jer verujete da ćete kad-tad sresti osobu koja će biti „ona prava“ za vas.

Jesen

Vi ste neizlečivi romantik. Vaše društvo je poželjno, i mnogi vas uvažavaju diveći se vašoj unutrašnjoj lepoti. Nasmejani ste i optimistični čak i kada naiđete na nepremostive životne prepreke. Oni koji vas ne poznaju smatraju vas introvertnom i suzdržanom osobom, ali vi negujete prijateljstva iz ranog detinjstva i zbog toga imate bogatstvo na kome vam zavide.Ipak, kada su emotivne veze u pitanju, ne dozvoljavate svakome da zaviri u vaš lični prostor. Vrlo ste selektivni i kategorični po pitanju izbora partnera.

Zima

Iako zima spada u godišnja doba koja ograničavaju mogućnosti kretanja, pa i društvenog života – baš suprotno tome, vi ste neko ko uživa da je uvek među ljudima. Vama prijaju nova poznanstva, a samoću prezirete, za razliku od letnjih i prolećnih tipova koji ponekad uživaju u sopstvenom društvu.Vama je ljubav pokretač i smisao života i bez partnerstva, vi ste kao biljka bez vode. Takođe, u ljubavi ste iskreni i odani, ali te osobine očekujete i od suprotne strane.

(Telegraf.rs)