Septembar je počeo retrogradnim tokom Merkura, koji do 15. u mesecu stvara probleme u komunikaciji i transportu. Istovremeno, od kraja avgusta, Uran je takođe retrogradan, što donosi promene u ponašanju, pojačava impulsivne odluke i neraspoloženje. I dok će svi znakovi ovog meseca doživeti manje zastoje, postoje tri znaka koja uopšte neće imati sreće.

Rak

Septembar od vas traži strpljenje i jasno razmišljanje, jer su nesporazumi gotovo zagarantovani. Odnosi sa vašim voljenima mogu proći kroz veliku krizu, uglavnom zato što puštate da njihove opaske prođu a da vi ne reagujete. Stres i pritisak karakterišu ovaj mesec, koji za vas nije jedan od najboljih. Ne želimo da vas uznemirimo, ali isto se predviđa i za naredni.

Jarac

Ovog meseca morate povući granicu između ličnog i profesionalnog, što vam izaziva veliki stres. Posao privlači vašu pažnju, jer rivalstva i nesporazumi dolaze do izražaja, dok diplomatski potezi kao da nemaju efekta. Ukratko, morate biti jasni u vezi sa svojim stavovima i šta će se dešavati u narednim danima.

Ribe

Upravo sada ste u stalnoj duhovnoj potrazi za „unutrašnjim glasom“. Dani vas teraju da potvrdite svoje potrebe i vičete iz sveg glasa ako je to potrebno, a ovo za vas nije najprijatnije. Pasivno ponašanje se ne toleriše sa toliko retrogradnih planeta. Međutim, ako možete pronaći svoje samopouzdanje i zatražiti ono što želite, dobra vest je da su zvezde spremne da vam pomognu da to i dobijete – samo je potrebno više truda.

Izvor Novosti