Bliži se kraj godine i lagano se sumiraju rezultati. Svake godine još od davne 1985, časopis People odabere jednog slavnog muškarca i imenuje ga najseksi muškarcem na svetu. Tako je već tradicionalno, magazin izabrao najboljeg frajera na svetu za 2023. godinu.U utorak uveče tokom šoua Džimija Kimela proglašen je slavni frajer u tekućoj 2023. godini. Ove godine laskava titula najboljeg pripala je čuvenom glumcu Patriku Dempsiju.Tako je prosed, zreo muškarac sa borama stao na crtu daleko mlađoj gospodi. A ovo je samo još jedan u nizu pokazatelja da su zreliji muškarci sve poželjniji i da su i te kako muževni i seksi.

Patrik Dempsi je našoj publici najpoznatiji po ulozi zgodnog doktora Dereka Šeparda u čuvenoj seriji “Uvod u anatomiju”, a ova rola mu je donela i dve nominacije za Zlatni globus.Pored zavidne karijere koja traje već 35 godina, on ima i specifičnu harizmu koja pleni.”Hvala vam puno. Srećan sam što su doneli tu odluku i što sam izabran ove godine”, prokomentarisao je Dempsi kratko ovu laskavu titulu.Kimel se našalio da ne shvata zašto je trebalo toliko dugo da Patrik dobije zvaničnu potvrdu da je jedan od najzgodnijih muškaraca.

“Zašto im je trebalo toliko dugo, to je jedino pitanje koje imam. Postaješ sve zgodniji svake godine, a oni su izgleda čekali… Ko da otvaraju flašu finog vina, odlučili su da sačekaju do prave godine”, rekao je voditelj.A njegovom seksepilu samo dodaje i to što je već 24 godine u braku sa suprugom Džilijan Fink,sa kojom ima i troje dece – ćerku Talulu (21) i blizance Darbija i Salivana (16).Prethodne godine ovu titulu poneo je Kris Evans, a do sada je Džoni Dep dva puta bio najseksi, titulu je nosio i Bred Pit, Dđordž Kluni, Ričard Gir, Kris Hemsvort, Dejvid Bekam, Adam Levin, Idris Elba, Džon Ledžend i mnogi drugi.

Izvor 24 sedam