Dok nekim ljudima veza sa puno mlađom ili starijom osobom predstavlja problem, za ove poznate ličnosti, godine su samo broj!

Kris Džener i Kori Gembl ( 25 godina razlike)

Nakon dva braka iza sebe, i bivšeg muža koji se operisao u ženu (Kejtlin Džener), najpoznatiji svetski  ”mamadžer” Kris Džener (67), ne gubi veru u ljubav. Ona je mirnu luku našla pored Korija Gembla (42), koji joj po godinama može biti i sin. Ona za razliku od 25 godina ne haje, već dugi niz godina uživa u svojoj vezi.

Bijonse i Džej Zi (12 godina razlike)

Muzička diva, Bijonse (41) upoznala je sadašnjeg supruga Džej Zija (53) kada je imala samo 18 godina. Sa troje dece i par decenija kasnije, ovaj uspešni par prebrodio je bračnu krizu koju je Bijonse ispevala u svom albumu ”Lemonade”.

Džordž i Amal Kluni (17 godina)

Dinamični duo privlači pažnju gde god da se pojave. Amal (45) je uspešni borac za ljudska prava i advokat, koja je uspela da smiri zakletog neženju Klunija (61), koji je često izjavljivao da ne želi decu u prošlosti. Par ima blizance, i čini se da bračni život oboma veoma godi.

Prijanka Čopra i Nik Džonas (10 godina) 

Nekadašnja Mis sveta i glumica, Prijanka (40) ne robuje društvenim standardima, kada se na večnu ljubav zaklela Niku (30). Par se prošle godine ostvario u ulozi roditelja, putem surogata, o čemu je glumica nedavno i pričala.

Džejson Stejtam i Rozi Hantington ( 20 godina)

Između britanskog glumca Džejsona (55) i prelepe manekenke Rozi (35), velika razlika u godinama nikada nije predstavljala problem.
”Bila je to instant-hemija”, rekla je jednom prilikom Rozi. Par je otpočeo vezu nedugo nakon upoznavanja, a u braku su više od deceniju. Par ima troje dece.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds (11 godina razlike)

Rajan (46) je stariji od Blejk (35) punih 11 godina. Pre ovog braka, bio je u braku sa još jednom koleginicom, Skarlet Johanson.  Važe za veoma zabavan i duhovit par, koji zbija šale na račun onog drugog na društvenim mrećama. Uskoro očekuju svoje četvrto zajedničko dete.

Alek i Hilarija Boldvin ( 26 godina razlike)

Instruktorka joge Hilarija (39) nedavno je otkrila, da je bila skeptična kada su u pitanju romanse sa velikim razlikama u godinama. Ali, nakon 10 godina braka, i sedmoro dece sa Alekom Boldvinom (65), svakako je promenila mišljenje. Glumac je nedavno optužen za ubistvo iz nehata, kada je na setu igrom čudnih okolnosti usmrtio snimateljku.

Izvor Novosti