Ovan

Pun Mesec se javlja u polju posla. Moguće je da ćete ili promeniti posao ili će se desiti važna izmena u vašem timu – novi šef ili će rasformirati ekipu s kojom radite. Ako ste tražili povećanje plate ili finansijsku podršku za rad svog tima, odgovor ćete dobiti baš na vreme – 7. marta. Takođe, bi trebalo da posetite lekara, dobićete odgovorvezano za simptome koje niste mogli da objasnite.

Bik

Pun Mesec se javlja u polju porodice, dešavanja su vezana za decu i supružnika. Postoji rizik od razvoda, neke važnije promene vezano za potomstvo, rođenje  bebe ili vest o trudnoći… Koliko god da vam se ova dešavanja čine drastičnim, zapravo će vam doneti mir, olakšanje i osećaj da je kontrola u vašim rukama. Pun Mesec ima trigon sa vašim Suncem u natalnoj karti, što znači radost. Moguć je sastanak sa voljenom osobom, romantična večera…

Blizanci

Pun Mesec se javlja u vašem polju doma i uticaće na neke odluke vezano za kupovinu, prodaju ili renoviranje stana, kuće… Ovo će podstaći brojna lična pitanja kod vas, revidiraćete neke svoje pređašnje odluke i planove. Očekujte i važan događaj u porodici, sa roditeljima ili rođacima, iznenadno pojavljivanje nekog člana familije ili vam sledi odluka o selidbi.

Rak

Pun Mesec se javlja u polju putovanja, rodbine i komunikacije. Moguć je odlazak na put ili će vam neko blizak doći u posetu. Takođe, ako ste u septembru tražili neku vrstu sertifikata, pasoša ili vozačke dozvole – najverovatnije ćete ih sada dobiti. Osim toga, moguće je da ćete upisati neki kurs za usavršavanje, a rad sa drugim ljudima i njihova iskustva će vam umnogome pomoći.

Lav

Pun Mesec se javlja u vašem polju finansija. Moguće je da ćete dobiti veliku količinu novca, poklon… Ako ste tražili povećanje plate, odgovor ćete dobiti do 7. marta. Za Lavove koji prolaze kroz ličnu krizu, pun Mesec će im reći šta treba da promene kod sebe. Takođe, moguće je da će imati potrebu da promene ishranu, krenu na dijetu.

Devica

Pun Mesec je u vašem znaku, vi ste u centru pažnje. Ovaj aspekt može da inicira događaje koji će promeniti vaš pogled na svet. Očekujte pozitivan uticaj, sve u šta verujete i mislite da je ispravno privući ćete u svoj život. Velika je verovatnoća i da ćete doneti važne odluke u vezi sa svojim telom, izgledom, profesijom, zdravljem i planovima za budućnost.

Vaga

Pun Mesec je u vašem polju tajni. Sumnje i strahovi koje vas muče i ne dotvoljavaju vam da napredujete bi mogle da postanu stvar prošlosti. Mesec u trigonu sa Uranom može da donese iznenadna otkrića i podstakne neke krize. Promene su na pomolu, i drastično će uticati na budućnost. Pripremite se.

Škorpija

Pun Mesec se javlja u vašem sektoru prijatelja, verovatno ćete postati deo tima ili prekinuti radni odnos sa osobom koja vam je na neki način bliska. Moguće je i da ćete prisustvovati nekoj proslavi koja će posredno uticati na poboljšanje vašeg zdravlja. Velika je verovatnoća da ćete na njoj doneti odluku da krenete u teretanu, kod nutricioniste i slično.

Strelac

Pun Mesec se javlja u vašem polju karijere, a na liniji profesije i stanovanja: ovog datuma je moguće da ćete dići ruke od dosadašnjeg zanimanja ili izvršiti detaljnu analizu života i doneti važne odluke. Ovo ne mora da se odnosi samo na posao (promena pozicije, napredak u karijeri), već i na mesto stanovanja, preseljenje i sl. Zanimljivo je da će od oktobra 2023. crni Mesec proći kroz vaš sektor karijere, pa budite oprezni kada potpisujete zvanična dokumenta.

Jarac

Pun mesec se javlja u vašem polju međuljudskih odnosa, pa i pokroviteljstva u poslovnom smislu. Ovo je veoma dobro, jer ćete se osećati veoma sigurno. Ovog utorka je dobro da pokrenete neke planove koji već duže vreme “egzistiraju samo u vašoj glavi”. Dobićete odobrenje za ovaj projekat, a možda i unapređenje. Ako ste u nekom sudskom procesu, tužba bi mogla da se završi u vašu korist.

Vodolija

Pun Mesec se javlja u vašem polju porodičnog kapitala – moguće je da ćete se odlučiti za kredit, ozbiljnu investiciju, koja je povezana sa kupovinom stana ili zemljišta. Vladar vašeg znaka do 2025. godine je u znaku Bika, koji je odgovoran za dom i temelj u životu. Dakle, sve ideje o poboljšanju mesta stanovanja zapravo se odnose na činjenicu da ćete se za nekoliko godina uhvatiti u koštac sa poslom – možda čak i kod kuće.

Ribe

Pun Mesec je u suprotnosti sa vašim znakom, stvarajući neku vrstu sukoba – biće vam nametnute neke obaveze prema drugima. To je zato što istog dana, 7. marta, Saturn ulazi u vaš znak, pa će pun Mesec uticati na odnos sa mužem, partnerom, kolegama… Moguće je da ćete dobiti ponudu za brak ili će se partner osloboditi peopšlosti koja koči vašđu vezu. Moguće je i da ćete potpisati ugovor za posao koji će biti isplativ.

Izvor:Mondo