Sidney Sweeney je trenutno jedna od najtraženijih mladih zvijezda Hollywooda, a ova 26-godišnja ljepotica sada će veliki ekran podijeliti sa jednako atraktivnim glumcem Glenom Powellom u urnebesnoj romatičnoj komediji “Samo ne ti” (Anyone But You), koja će obilježiti kraj ove godine.Sweeney se proslavila ulogama u serijama “Euphoria” i “Bijeli Lotus”, dok se Powell proteklih par godina nametnuo sa ulogama u hitovima “Top Gun: Maverick” i “The Expendables 3”.U zajedničkom projektu, čija je svjetska premijera održana protekle sedmice u New Yorku, napravili su veliki medijski odijek i sigurno je da će film opravdati očekivanja publike širom svijeta.Ljubitelji dobre zabave i romanse će saznati koliko je zapravo provokativan ovaj zanimljivi naslov kada krene sa prikazivanjem u svim bh. kinima od 28.decembra. Sweeney i Powell glume dvojac koji se prezire, ali su zbog jednog vjenčanja primorani glumiti da su zajedno, što svako od njih koristi u vlastitu korist.

Bea (Sweeney) i Ben (Powell) izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerovatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Zato rade ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe – pretvaraju se da su par.Reditelj ove urbenesne komedije je Will Gluck (animirani filmovi Petar Zecimir, Petar Zecimir 2, hit romantična komedija Veza bez obveza i mjuzikl Annie), a na scenariju je radio s Ilanom Wolpert (High School Musical serija) kojoj je ovo prva filmska adaptacija. Glavni dvojac predvode cijenjena Sidney Sweeney (serije Euforija, Sluškinjina priča, Oštri predmeti, Bijeli lotos, filmovi Bilo jednom u Hollywoodu, Voajeri, Reality) koja je nominirana za dvije Emmy nagrade i Glen Powell (manje uloge u filmovima Vitez tame: Povratak, Plaćenici 3, velika uloga u kino uspješnici Top Gun: Maverick) , dok se u sporednim ulogama pojavljuju veterani komedije Dermot Mulroney (My Best Friends Wedding) i Rachel Griffiths (hit serija Six Feet Under i hit Muriel's Wedding).

Kako su Sidney i Glen utjelovili likove koji se mrze, ali moraju glumiti da se obožavaju te postoji li mogućnost da se možda i zapravo zavole, saznajte od 28. decembra u svim bh. kinima kada ovaj izuzetno zabavni i provokativni naslov rejtinga R dolazi na redovni repertoar u distribuciji C2 film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH.Kraj ove i početak sljedeće godine biće u znaku Sidney Sweeney pošto ćemo ovu mladu ljepoticu gledati u novom stripovskom hitu “Madame Web” u kojem veliki ekran dijeli sa zvijezdom blockbuster serijala “50 nijansi sive” Dakotom Johnston polovinom februara.”Samo ne ti” od 28. decembra u bh. kinima.

Izvor Radio Sarajevo