U Njujorku koji se smatra jednom od najvećih prestonica mode, nedavno se održala godišnja dodela modnih nagrada, deseti po redu “Fashion Media Awards”. Poznate dame s nestrpljenjem su iščekivale kojoj će u ruke da padne nagrada za ikonu stila.Međutim, jedna fatalna plavuša odnela je ubedljivu pobedu. Svi je pamte po crvenoj jednodelnom kupaćem kostimu u popularnoj seriji “Čuvari plaže”, a mnogi muškarci su držali njene postere i slike po zidovima. I sada, u 56-oj godina je dalje zavodljiva. Jednostavno iz njega pleni se*sepil i harizma.

U pitanju je Pamela Anderson. Ona se u Njujorku pojavila u dugačkoj bež haljini koje je ukombinovala uz crne salonke. Iako je haljina sa dva kaiša imala dizajn bez rukava, ona je odlučila da joj leva strana visi preko ramena, što je bio izgled koji je postao popularan 1980-ih godina. Haljina u stilu grčke boginje Afrodite istakla je liniju popularne “čuvarke”, dok je duga plava kosa padala niz njena leđa.

Pamela je na dodelu došla sa svojim sinom Liom (27) koji je bio modno usklađen sa svojom mamom. Upario je krem odelo sa belom košuljom.Pored ove nagrade, dodeljene su i one za magazin godine, model godine, najbolji podkast i još mnoge druge. Za model godine proglašena je manekenka Grejs Elizabet (26), dok je čuvena Sara Džesika Parker dobila nagradu za brend cipela godine.

Izvor Mondo.rs