U ljubavi nam najčešće djela govore više od riječi, samo je potrebno odmah prepoznati šta potezi pokazuju. Govor tijela je jako bitan u emotivnom odnosu, a poljubac kao takav je jedan od najljepših izliva ljubavi prema nekome.Šta predstavljaju poljupci koji vam muškarac uputi? Da li ste nekada razmišljali šta oni mogu da govore?

Poljubac u usne

Ako vam muškarac da brzi poljubac na usne, to ne znači ništa drugo osim ljubavi. Bilo da se nalazite sami u zatvorenom prostoru ili ste u javnosti, ovaj čin pokazuje da je muškarcu stalo do vas.

Poljubac u obraz

Ovo uglavnom ukazuje na prijateljski gest koji ne podrazumijeva ozbiljnu romantičnu naklonost, piše “Times of India”. Može značiti da se muškarcu dopadate, ali ne na način da budete romantično privučeni jedno drugom.

Poljubac u čelo

Poljubac u čelo je pokazatelj brige i iskrenosti. Muškarac je zaljubljen u vas, a ne u vaš fizički izgled. Kada vas poljubi u čelo, znači da će uvijek biti tu za vas i da će vas voljeti svim srcem.

Poljubac u vrat

Obično znači da vas jednostavno nije dosta, odnosno da vas je željan. Označava ljubav, znak da vas voli i da strasno privučen ka vama.

  Poljubac u ruku

Smatrajte da je ovo neka vrsta flertovanja. Onaj ko vas poljubi u ruku dovoljno je samouvjeren da vam uzme ruku i poljubi je samo da bi vas šarmirao. Znajte da je to gest sofisticiranosti, pa im zato nemojte odmagati u tome.

Francuski poljubac

Do ušiju je zaljubljen u vas! Ništa ga ne uzbuđuje više od vas samih i to je veliki znak privlačnosti i želje za vama. Ako vas ljubi veoma strasno, sigurno je da vas želi.

Poljubac u oko

Ovo smatrajte kao poljubac zahvalnosti. Nema velike veze sa ljubavlju, ali od strane ovog muškarca ima veliko poštovanje. Možda će vam djelovati glupo, ali je ovaj poljubac topao i blagonaklon, piše Telegraf.

Izvor Nezavisne