Megan Foks, Merilin Monro, Monika Beluči glumice su koje su zavrtele mozak milionima muškaraca. Ali, drage dame, ne morate da izgledate kao navedeni seks simboli da biste privukle muškarce.

1. Seksepil

Ovaj kvalitet je na prvom mestu ne zato što, kako kažu u čuvenoj frazi, „muškarci misle samo na onu stvar“. Fizička privlačnost je zaista jedno od primarnih osećanja koje muškarac doživljava prema ženi. Štaviše, seks je za muškarca podjednako važna potreba koju treba zadovoljiti kao i hrana i san.Stoga većina muškaraca pre svega obraća pažnju na seksepil. To ne znači da će vas partner procenjivati na osnovu dužine vaše suknje ili dekolteu vaše haljine. Seksepil je simbioza izgleda, stila, ponašanja, magnetizma i karakternih osobina. I ne treba ga brkati sa vulgarnošću – između ovih pojmova postoji jasna granica koju ne treba prelaziti.

2. Samopouzdanje

Kada žena ima zdravo samopouzdanje, ona ne sumnja u sebe i svoju moć zavođenja, a muškarci obožavaju takve žene. Sa njima mogu da budu opušteni, a to im i te kako znači. Osim toga, pošto su muškarci po prirodi osvajači, privlače ih samouverene žene jer će oko njih morati više da se potrude.

3. Harizma

Harizmatičnu ženu lako je uočiti u gomili među stotinama drugih. Blagi osmeh joj ne silazi sa lica, oči joj blistaju, a ona uvek hoda ponosno podignutih ramena. Štaviše, takva žena nije uvek spolja privlačna. Na listi najharizmatičnijih dama svih vremena nalaze se, na primer, Edit Pjaf i Frida Kalo, koje se nisu uklapale u standarde lepote.Harizmatična devojka se uvek ponaša prirodno: njen imidž i ponašanje uvek odgovaraju njenom pravom ja. Ona se ne pretvara i ne pokušava da bude nešto što nije. Na kraju krajeva, takva devojka zna da postoji muškarac koji će je voleti onakvu kakva jeste.

4. Inteligencija

Svaki muškarac biće zainteresovan da provede vreme sa nekim sa kim ima o čemu da razgovara osim o vremenu i TV serijama. Pored mentalne inteligencije, podjednako je važna i emocionalna inteligencija – u kojoj meri razumete druge ljude i kako komunicirate sa njima.

5. Kombinacija snage i mekoće

Žena iz snova je kao mačka: uglavnom je razigrana i mekana, ali kada je potrebno, može da pusti kandže. Uz ljubaznost i brižnost, muškarci cene i kada žena brani svoje lične granice. Ženska snaga ne ogleda se samo u tome da može sama da nosi kese iz prodavnice. Negujte svoju snagu i moć isto kao što negujete svoju ženstvenost. Tako ćete privući emocionalno zdrave i jake muškarce u svoj život.

6. Smisao za humor

Žena sa smislom za humor često ne samo da privlači muškarce, već može izgraditi i snažan brak. Stvar je u tome što smisao za humor ukazuje na to da žena ume da se zabavlja i da nema kompleksa.

7. Samodovoljnost

Muškarci cene kada žena ima omiljenu aktivnost koja joj donosi zadovoljstvo i ispunjava je energijom. A poenta nije čak ni u tome da žena zarađuje dovoljno da muškarac ne bi morao da je „izdržava“. Jednostavno su žene koje znaju da se brinu o sebi privlačne muškarcima.

8. Iskrenost

Muškarci vole kada im se otvoreno kaže šta osećate i mislite o njemu i odnosu sa njim. I dok čovek spolja može izgledati kao stena, duboko u sebi može biti ranjiva osoba. Zato ne treba da uništavate poverenje voljene osobe i pokušavate da manipulišete ili prevarite partnera, piše Lepota i Zdravlje.

Izvor Krstarica