Svako od nas ima svoju viziju idealne ljubavne veze i savršenog partnera.Zato istražujemo kako naša astrologija utječe na karakteristike koje nas privlače romantičnim partnerima.Od strastvene Škorpije do pragmatične Djevice, u nastavku otkrivamo savršenog partnera za svaki horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi su puni energije i uvijek spremni za avanture, zbog čega traže partnera koji može pratiti njihov brzi tempo. Privlači ih samopouzdanje i odlučnost. Idealni partner za Ovnove je neko ko je nezavisan, strastven i spreman za spontane avanture.

Bik

Bikovi cijene sigurnost i udobnost. Traže stabilnog i pouzdanog partnera koji dijeli njihovu ljubav prema udobnosti doma i senzualnim užicima. Bikovima je važna fizička privlačnost, ali i emocionalna povezanost i vjernost.

Blizanci

Blizancima je potreban intelektualac s kojim mogu voditi živahne razgovore. Cijene duhovitost, fleksibilnost i društvenost. Idealan partner za Blizance je neko ko je razigran, komunikativan i pun razumijevanja za njihovu promjenjivu prirodu.

Rak

Rakovi traže duboku emocionalnu povezanost i sigurnost. Njihov idealan partner je brižan, pažljiv i porodično orijentisan. Rakovi cijene iskrenost, predanost i sposobnost pokazivanja emocija.

Lav

Lavovi traže partnera koji ih može obožavati i diviti se njihovoj harizmi. Sanjaju o partneru koji je pun samopouzdanja i snažan. U vezi su im najvažnije odanost, strast i velikodušnost.

Djevica

Djevice će se najbolje slagati s partnerom koji cijeni red i disciplinu. Njihov savršeni partner je praktičan, inteligentan i pouzdan. Djevice cijene preciznost, marljivost i skromnost.

Vaga

Vage su u potrazi za partnerom koji može podržati njihovu potrebu za ljepotom i mirnim odnosima. Njihov partner iz snova je šarmantan, društven i pravedan. Vage cijene diplomatiju, umjetnost i eleganciju.

Škorpija

Škorpije su strastvene i tajanstvene te traže intenzivnu emocionalnu i fizičku povezanost. Smatraju da njihov partner mora biti snažan, intuitivan i posvećen. Cijene dubinu, vjernost i strast.

Strijelac

Strijelci traže partnera koji dijeli njihovu ljubav prema avanturi i istraživanju. Njihov idealan partner je nezavisan, humorističan i otvorenog uma. Strijelci cijene slobodu, iskrenost i filozofsku dubinu.

Jarac

Jarčevi se najbolje slažu s ljudima koji dijele njihovu posvećenost ciljevima i uspjehu. Traže partnera koji je ozbiljan, pouzdan i praktičan. Jarčevi cijene tradiciju, odgovornost i marljivost.

Vodolija

Vodolije traže partnera koji može podržati njihovu potrebu za slobodom i individualnošću. Njihov idealan partner je nezavisan, kreativan i intelektualno znatiželjan. Vodolijama su na prvom mjestu originalnost, dobrota i prijateljstvo.

Ribe

Ribe su intuitivne i empatične, zbog čega bi željele da pronađu partnera koji može razumjeti njihovu duboku osjetljivost i maštovitost. Sanjaju o partneru koji je nježan, umjetnički nastrojen i spiritualan. Ribe najviše privlače empatija i kreativnost, prenosi Nova.rs.

Izvor Radio Sarajevo