Manjak higijene i nepristojno ponašanje najviše nervira ženski pol, pokazuju ankete…Žene su po prirodi uredne, brinu o svom izgledu, koriste razne preparate da bi što duže zadržale mladoliki izgled, njeguju se i dotjeruju između ostalog i da bi se dopale muškarcima. One to očekuju i od njih, a posebno obraćaju pažnje na neke detalje. Ako vide muškarca koji predugo drži ruke u džepovima, neće im se svideti ni da je sve ostalo potaman, piše “Women's Health”. Evo šta im još ide na živce, a rezultat je muškog nemara i ljenjosti.

Ruke i nokti

Lijepe ruke su jedna od najprivlačnijih stvari na muškarcu, ukoliko su njegovane rijetko koja pripadnica ljepšeg pola neće poželjeti da je zagrle. Ruke i nokti su prvi test za procjenu muškaraca jer već pri rukovanju žena može da osjeti da li je koža gruba, da li su nokti uredni…

Dlake

Ima muškaraca koji su zbog djevojaka počeli i da depiliraju noge, ruke, leđa, ali većini maljavost na tim mjestima i ne smeta. Ono što ne mogu da podnesu jesu primjetne dlačice iz nosa ili ušiju.

Perut

Postoje brojni preparati da se perut suzbije. Češćim pranjem kose specijalnim šamponima izbjeći ćete mrske ženske poglede. Ako se ne posvetite ovom problemu, neće vas izvući ni najskuplja odjeća.

Zubi

Svakom se može dogoditi neprijatan zadah iz usta poslije ručka ili večere, ali šta ako se osjeća i prije. Zanemarivanje oralne higijene je loša navika koju žene i te kako kažnjavaju, prenosi Informer.

Izvor Nezavisne