Poslijednjih nekoliko dana na društvenim mrežama poznatih influensera, ali i velikog broja javnih ličnosti pojavio se ispis “Dolazi ljubav”, bez ikakvog objašnjenja o čemu se radi.

Ali, kada se prije nekoliko minuta na Instagram nalogu Marije Šerofović pojavilo video uz potpis “Dolazi” bilo je jasno da je u pitanja najava njenog dugoočekivanog albuma. Kako su nam potvrdili iz Marijinog tima, nove pjesme izlaze u petak 6. oktobra tačno u podne, a album nosi naziv „Dolazi ljubav“. Kako saznajemo, novi album ima osam pjesama i već su gotovi spotovi za sve numere.

O Marijinom novom albumu se već dugo špekulisalo, posebno nakon pravog zemljotresa koji je prošle godine napravila s pjesmom „Dobar vam dan“. Novi album izlazi tačno u godini kada Marija obilježava 20 godina rada.

Prije sedmicu, na svom Instagram nalogu Marija se zahvalila svojim vjernim fanovima i već tada najavila da će dvije decenije rada upravo obilježiti izlaskom novog albuma, uz obećanje da će narednih 20 godina biti još zabavnije.

Izvor Avaz