Mnogi ljudi greše verujući da tek kada uđu u ozbiljnu vezu, počinju da upoznaju upravo onu osobu koja im je sudbinski namenjena.Nažalost, često to nije ništa više od obične ljubavi, koja postepeno počinje da nestaje. Kako shvatiti da je osoba vaša sudbina?Da je on taj koji ti je odozgo suđen?Morate obratiti pažnju na znakove koje vam šalje sudbina – oni su ti koji će pokazati da li je osoba sada pored vas, objasnila je spiritualista Kazeta Akhmethanova.

Proročanski snovi

Ponekad budući životni partner dolazi u snove mnogo pre sastanka. Više sile aktivno rade kako bi osigurale da sanjar sazna o svom odabraniku u snu, a kada se sretne u stvarnosti, svim silama pokušava da ga ne propusti.Nakon susreta sa sudbinom u životu, stiče se utisak da se radi o voljenoj osobi iz prošlosti koja se u životu pojavljuje s razlogom. Svako ima takve znakove, samo mnogi ne mogu na vreme da razmotre njihovu važnost i da donesu prave zaključke.

Osećaj prepoznatosti

Kad upoznate tu osobu, imate osećaj da se poznajete jako dugo. Pojavljuje se misao da je to poput “ogledala” ispred vas – u osobi pronalazite slične osobine, manire i navike.

Deža vu

Deža vu prati svaku osobu tokom celog života. Naučnici veruju da se radi o kvaru neurona ili sećanja na slike iz naših zaboravljenih snova.Učinak vam daje osećaj da ste već bili upoznati sa svojom srodnom dušom, poznajete je jednako kao da ste blisko komunicirali mnogo godina. Postoji osećaj da vam je nedostajao jedan delić slagalice, a sada je konačno pronađen i slika se složila. Može se dogoditi kada su se dve osobe poznavale u prošlim životima.

Slučajnosti

Slučajnosti mogu varirati i možda neće biti odmah uočljive. Imena (rođaka, prijatelja, poznanika, vaša), datumi, snovi koji govore o istim događajima, ali s različitih strana, kao i slične životne priče.Može se dogoditi i da se vaš prvi susret dogodi na nezaboravnom mestu za vas dvoje. Slučajnosti se mogu povezati s različitim područjima života, na primer, s vašim hobijima i interesovanjima.

Gubitak osećaja za vreme

Kada ste blizu “svoje” osobe, pojam vremena ne postoji. Sati lete, a vi i dalje osećate da propuštate komunikaciju. S osobom koja je predodređena samom sudbinom, uvek ćete biti zainteresovani, uvek ćete naći nešto za razgovor i kako provesti vreme zajedno.Osim toga, kada ste zajedno ne napušta vas osećaj mira, spokoja i prijatnosti, nemate želju za bežanjem.

Osećaj sudbine

To je osećaj koji imate kada sve sedne na svoje mesto. Počinjete da shvatate da ste sve ovo vreme tražili samo tu osobu. Ušao je u život i sve je postalo lako i razumljivo. U takvoj situaciji mnogi događaji mogu brzo proleteti, nesuglasice doslovno nestaju, nema svađa ili negativnosti.U određenom trenutku shvatite da bez te osobe ne možete videti budućnost, a sve poteškoće su se pokazale samo faktorima koji su doprineli vašem susretu.

Ponavljanje brojeva

Numerologija je jedan od najpouzdanijih tragova iz svemira. Verovatno ste više puta primetili da vam se tokom određenog razdoblja kombinacije istih brojeva često pojavljuju pred očima.Ovo je jedan od znakova svemira. Kombinacije upozoravaju na susret sudbine: 06:06; 12:21; 21:21; 22:22; 11:11, 111…

Izvor 24 sedam