Oni su super zgodni i mišićavi holivudski superstarovi. Dame lude za njima, a frajeri im zavide na mišićima i bankovnom kontu. I svi očekuju da se pored njih na crvenom tepihu pojavi neka dugonoga lepotica, konfekcijskog broja XS, sa D korpama napunjenim silikonima.Ipak, kod njih je slika potpuno drugačija. Izabranice njihovih srca i majke njihove dece su neke tamo obične žene sa celulitom, viškom kilograma i potpuno neopterećene fizičkim izgledom.I sve bi to bilo u redu, da ih vaskolika svetska javnost ne komentariše pogrdno i da se zabrinuti Apoloni i Afrodite ne pitaju – bože, pa šta je video na njoj, mogao je da nađe mnogo bolju.

Ovo su tri para koji konstantno trpe uvrede:

Mark Volberg (51) i Rija Daram (44)

Kada su se krajem prošle godine slavni glumac i bivša manekenka tokom praznika odmarali na Barbadosu, paparaci su ih fotografisali, a onda su svet obišli naslovi tipa – On sav u mišićima, ona puna celulita; Dok on ima strogu rutinu vežbanja, ona kao da ne mari za izgled…Ok, nekadašnja manekenka koja je i dalje lepotica, možda ima neki kilogram viška, ali je nepristojno komentarisati na taj način, pogotovo ne znajući njene razloge. Uostalom, ne mora da ih ima, može da ima koliko god želi kilograma.Inače. Mark i Rija imaju četvoro dece – Elu (18), Majkla (16), Brendona (13) o Grejs (12), a njihovi prijatelji tvrde da je ona oduvek želela da bude posvećena majka.

Pirs Brosnan (69) i Kili Šmit Brosnan (59)

Suprugu čuvenog Bonda godinama besramno vređaju zbog fizičkog izgleda. A to je išlo toliko daleko da su joj zajednički prijatelji nudili razne operacije koje bi dovele do smanjenja težine.Čak je i slavni glumac više puta stao u njenu odbranu govoreći jasno i glasno da voli svaki deo njenog tela.Njihov brak traje više od 21 godine i jedan je od stabilnijih u Holivudu.-Ona je najlepša žena u mojim očima. I zato što je rodila našu decu. Oduvek sam je zaista voleo zbog toga kakva je osoba, ne zbog njene lepote, a sad je volim još i više jer je majka moje dece. Jako sam ponosan na nju i uvek se trudim da budem dostojan njene ljubavi.

Kijanu Rivs (57) i Aleksandra Grant (49)

Ona nema višak kilograma, ali i dalje ne odgovara kriterijumima koji su postavili dušebrižnici sakriveni iza tastature. Veza slavnog glumca i umetnice Aleksandre Grant traje od 2018. godine, a za nju se saznalo 2019. godine.Od početka ove veze pristizali su u najmanju ruku šokantni i poražavajući komentari.”I dalje ne razumem šta će sa njom”, “Seda je i zapuštena”, “Izgleda mu kao mama”, “Mogao je da nađe 100 puta lepšu”, “Previše je stara za njega”- ostrvili su se na ženu koja nije ni kriva, ni dužna, a pritom je čak osam godina mlađa od Kijanu Rivsa.Do sada se Kijanu i njegova verenica nisu previše osvrtali na to, ali sigurno da nije prijatno čitati ružne stvari o sebi.

Izvor 24sedam