Serija “Pact of Silence” objavljena je na Netflixu prošlog mjeseca, a već tri sedmice je na globalnoj listi top 10 najgledanijih s 45 miliona sati gledanja.Na društvenim mrežama gledaoci nižu pozitivne komentare pišući kako je se ne mogu zasititi. Triler, koji je režirao Carlos Villegas Rosales, a napisao José Vicente Spataro, prati priču Brende Rey.Camila Valero tumači glavni lik influenserice koju je majka napustila pri rođenju, a odrasla je beskućnica i seksualno zlostavljana.

Sinopsis glasi: “Kada je bila beba, četiri učenice privatne škole ostavilo je Brendu Rey usred šume, u kolibi. Brenda je odrasla kao beskućnica i bila je seksualno zlostavljana, ali je kroz sve to bila odlučna da se izvuče iz siromaštva i uspije. Sada je moćna influenserica na društvenim mrežama sa vezama i resursima o kojima ljudi samo sanjaju”.

“Ali umjesto da uživa u svom bogatstvu i uspjehu, Brenda želi da se osveti ženama koje su se urotile da sakriju njeno rođenje. Uz pomoć svog menadžera, Alexa, odlučna je pronaći svakog od njih, uključujući i direktoricu koja je sve to omogućila”, navodi se u nastavku.Glumačku ekipu čine i Adriana Louvier, Marimar Vega i pjevačica Litzy.Radnje se odvija u Meksiku, a na društvenim mrežama pišu kako kako je “10/10” te da se ne mogu zasititi, kao i da su cijelu sezonu pogledali u jendom danu.

Izvor Klix.ba