Greg iz Ohaja se na svaki način trudi da uštedi novac. Iz tog razloga, živi po “specijalnom režimu” koji će mnogima biti čudan ili bizaran.On nije krio svoje navike tokom gostovanja u emisiji “Extreme Cheapskates” TV-mreže TLC, a priznajemo da smo i sami ostali u nevjerici slušajući na šta je sve spreman.Na početku snimka iz 2020, Greg objašnjava da radi kao instruktor Zumbe, a živi u kući sa dva cimera, gdje ne plaća rentu.

Kada se tušira to čini obučen, jer tako ne mora da uključuje veš mašinu, a tvrdi da nedjeljno uštedi oko 10 eura. Odjeću, kao i tijelo, pere gelom za tuširanje.Zanimljivo da pored tuš-kabine drži kantu u kojoj čuva vodu iscijeđenu iz odjeće. Zašto to radi? Da bi je krajem nedjelje iskoristio za ispiranje WC šolje.“Na taj način uštedim oko 20 eura mjesečno na vodi”, kazao je.

Greg ne koristi klasične staklene čaše, već ambalažu od jogurta, a umjesto tanjira “troši” papirne podmetače koje je uzeo s dječjeg rođendana.Kada ide u WC ne koristi toalet papir, već stare novine, prenosi Telegraf.Jedan od njegovih omiljenih načina za uštedu jesu “onlajn sastanci”, jer na taj način ne troši pare na večere ili piće.

Ukoliko ikada odluči da jede van kuće, naručuje s dječjeg menija i pije isključivo vodu s česme.Osim što zarađuje kao instruktor Zumbe, Greg dobija novac kao “pokusni kunić” za različita klinička ispitivanja.Jednom prilikom je od dobijenog novca kupio automobil o kojem je maštao.

Izvor CDM