Ovan

Ako budete fokusirani na povećanje svojih prihoda, u novembru 2023. godine imate sve šanse da postignete uspjeh! Glavni savjet zvijezda jeste da ne odustajete i samouvjereno idete ka svom cilju. Ovog mjeseca ne bi trebalo da slušate savjete drugih ljudi. Oslanjajte se samo na svoje znanje i intuiciju. Bit će dosta neplaniranih troškova oko 15. u mjesecu, ali i više prihoda. Za vas “nema zime”.

Bik

Mnogi Bikovi će željeti da poboljšaju svoje vještine ili da dobiju novu poziciju – i to je sjajno! Ipak, horoskop vas savjetuje da adekvatno procijenite svoje sposobnosti. Ako vaš novi poduhvat može da ima negativan uticaj na vaš život, ostavite tu ideju po strani, za neki povoljniji period ili pokušajte da pronađete druge opcije. Takođe, savjet astrologa je da odložite velike kupovine. Ukoliko niste u mogućnosti, dobro provjerite šta kupujete.

Blizanci

Novembar će biti prilično povoljan za Blizance. Odličan period da promijenite aktivnosti, poboljšate svoje vještine ili pokrenete privatni biznis! Ne plašite se promjena, ovog mjeseca ćete doživjeti uspjeh u skoro svim svojim poduhvatima. Kada je riječ o velikim kupovinama, ne samo da će donijeti pozitivne emocije, već će se pokazati i veoma korisnim u budućnosti.

Rak

Mogući su nesporazumi i sukobi na poslu, ali ne dozvolite da se uznemirite i odustanete. Uskoro će se sve promijeniti nabolje. Preporučljivo je da radite što je više moguće, možete čak i da smanjite vrijeme odmora. Možda vam zvuči nemoguće, ali astrolozi kažu da krajni ishod ide u vašu korist! Finansijska situacija će se stabilizovati.

Lav

U novembru Lavove očekuju veoma isplative ponude i projekti koji će se nesumnjivo završiti uspjehom. Ipak, budite oprezni i dobro razmislite o svakom koraku. Ako planirate da kupite nekretninu, ovaj mjesec je odličan za sklapanje posla. Novčane pozajmice daju brojne pogodnosti.

 

Djevica

Djevice ne trebaju brinuti o materijalnom statusu, sve teče lijepim tokom. Vrijeme je da razmislite o pokretanju privatnog biznisa. Najbolja opcija bi bila da svoj hobi pretvorite u posao. Nakon 15. novembra postoji velika vjerovatnoća da će ovaj posao biti profitabilan. Ovog mjeseca ne treba da pozajmljujete novac drugima, niti od drugih.

Vaga

Novembar ove godine je rezervisan za zbližavanje sa timom. Pokušajte da se pokažete nadređenima kao odgovoran i tačan radnik, to neće proći nezapaženo. Bolje je da odložite sve nove projekte, postoji veliki rizik od propadanja. Ne očajavajte unaprijed, samo dobro osmislite plan i pridržavajte ga se.

Škorpija

Pokušajte da izbjegnete nepotrebno rasipanje novcem ovog mjeseca i počnite da planirate svoj budžet. Takođe, astrolozi preporučuju da se uzdržite od razgovora sa kolegama o svojim planovima, možda će neko od njih željeti da vas iznervira. Može doći do nesporazuma sa vašim nadređenima. Da biste to izbjegli, posvetite više vremena svojim obavezama.

Strijelac

Ovog novembra, mnogi Strijelčevi će doživjeti veliki finansijski podsticaj. Ako ste razmišljali o prodaji svoje imovine, onda je ovaj mjesec savršen za dogovor. Ipak, bolje je da ne trošite prihode, već da ih uložite u svoj posao. Sredinom mjeseca slijedi iznenadni novčani dobitak.

Jarac

Jarčevima se savjetuje da ovog mjeseca pokažu upornost i odlučnost i tako će lako dobiti unapređenje. Jarčevi kojima je karijera na prvom mjestu, ne bi trebalo da se zadužuju da bi realizovali nove ideje. Bolje je da uštedite nešto novca i tek onda krenete ka cilju. U novembru je bolje da ne obavljate velike kupovine.

Vodolija

Moguće je povećanje prihoda ili novčani bonusi koji će vam značiti. Ipak, za Vodoliju će novembar biti turbulentan – u nekim danima se očekuje snažan uspon, a u drugim pad. Pripremite se, moraćete mnogo da radite da biste postigli svoje ciljeve. Ne odustajte od poslova sa skraćenim radnim vremenom, piše B92.

Ribe

Moguće su nesuglasice sa menadžmentom. Da biste izbjegli sukobe, pokušajte da nježnije odgovorite na kritike o poslu koji ste obavili. Ovo je povoljno vrijeme za promjenu radnog mjesta, ne odbijajte ponude za posao. Krajem mjeseca vas mami zanimljiva šansa koja sa sobom nosi rizik. Ishod ide u vašu korist.

Izvor Radio Sarajevo