OVAN

Dnevni horoskop za 22. mart 2023. godine vam donosi malu dozu nervoze. Osetićete određenu dozu frustracije, jer stvari ne idu onako kako te vi zamislili. Ključ je u improvizaciji, prilagodite se promenama i pronađite nova rešenja. Ljubav zbog posla ne sme da ispašta. Posvetite se malo više partneru.

BIK

Zvezde vam donose jednu zanimljivu situaciju. Od toga će da zavisi vaš dalji karijerni put. Trudite se da ne podležete previše tuđem mišljenju, nego da jasno znate šta želite. U ljubavi ste se malo ohladili. Ako želite da vam odnos traje, morate više da se potrudite. Iznenadite partnera malim znacima pažnje.

BLIZANCI

Iskoristite početak dana za stvari koje vas ispunjuju, radite ih s ljubavlju. Nećete ni da osetite kako vam je vreme proletelo. Ostatak dana se posvetite svojim bližnjima i partneru. Organizujte neko zanimljivo druženje, a postoji mogućnost da ćete vi biti pozvati na jedno. Vodite računa o zdravijoj ishrani i redovnom snu.

RAK

Veoma važite za emotivnu, ali i impulsivnu osobu. Postoji mogućnost da ćete se u toku dana susresti sa nepravdom na poslu. To bi moglo da izazove dodatni bes u vama. Izađite napolje, duboko udahnite i brojite do deset. Uvek je bolje hladne glave i pametno da rešite problem nego da se slepo vodite emocijama.

LAV

Imate osećaj kao da su bližnji i ljudi iz okruženja digli ruke od vas. Znajte da nije tako, samo je bitno da im naglas kažete šta želite i šta vam smeta.  I zauzeti i slobodni Lavovi mogu da očekuju suptilna udvaranja. Pazite s kim ulazite u komunikaciju, može da bude osoba iz istog kruga ljudi.

DEVICA

Tokom dana bićete nešto osetljiviji i nežniji nego inače. Vrlo moguće da ćete primiti neku vest koja će uticati na vaše raspoloženje. Nemojte da mešate poslovno i privatno. Ostanite profesionalni do kraja. Mogući su dodatni troškovi ako ne obratite pažnju na rokove plaćanja.

VAGA

Dnevni horoskop za 22. mart 2023. godine vam savetuje da se okanete priča rekla-kazala i zauzmete čvrst stav po pitanju toga. Očekuje vas jedna zanimljiva poslovna ponuda, dobro razmislite o njoj, mogla bi da vas donese profit. Posvetite se više parneru, organizujte mu iznenađenje ili odvedite na omiljeno mesto.

ŠKORPIJA

Tokom prvog dela dala bićete skloni da ulazite u razmirice, pogotovo kada nije po vašem. Oni koji vas poznaju znaće da želite da izvučete deblji kraj, a novi bi mogli lako da vas pročitaju. Znajte da lepa reč i gvozdena vrata otvara. Proverite sistem organa za varenje i promenite ishranu, mogući su gasovi i nadutost.

STRELAC

Danas ćete ustati na levu nogu, početak dana neće biti baš sjajan, ali ne očajavajte. Ukoliko promenite ugao gledanja i pronađete nadahnuće u sebi i dragim ljudima, vrlo brzo ćete zablistati. Svakako vas očekaju obaveze, ne cupkajte u mestu. Počnite da cenite tuđe vreme i smanjite kašnjenje!

JARAC

Nezadovoljni ste poslom, a ništa ne preduzimate po tom pitanju. Znajte da jedna stvsr povlači drugu, te vrlo lako posao može da se odrazi i na privatan život. U ljubavi vam ne cvetaju ruže, pogotovo ako silite nešto. Budite prirodni i iskreni, i zauzvrat ćete dobiti ono što zaslužujete. Moguće su glavobolje!

VODOLIJA

Tokom čitavog dana razmišljaćate samo o jednoj stvari, što nije dobro. Astrolozi vam savetuju da se malo izolujete, napravite pauzu i sredite misli. Obratite pažnju i na agresivnost, ne dozvolite da ona dostigne vrhunac kako ne biste imali probleme sa nadležnim organima. Posetite zubara!

RIBE

Dnevni horoskop za 22. mart 2023. godine vam kaže da pazite s kim ulazite u intimnije razgovora i kome verujete. Jedna osoba iz vašeg orkuženja je glavna tračara, te biste mogli da postanete glavna tema u društvu. Slobodne Ribe niće raspoložene za flert. Usijaće se telefon!

Izvor:Mondo