Foto: Profimedia

Kćerka Bena Afleka i Dženifer Garner i zvanično je promijenila ime. Ova 15-godišnjakinja se zvala Serafina Rouz, a sada se predstavlja kao Fin.Tinejdžerka se prvi put javnosti predstavila novim imenom tokom proteklog vikenda tokom komemoracije svom djedu Vilijamu, odnosno ocu Dženifer Garner.”Zdravo, moje ime je Fin Aflek”, rekla je 15-godišnja ćerka slavnog para kada se popela na govornicu u jednoj medostičkoj crkvi u Čarlstonu, nakon čega je pročitala nekoliko stihova iz Biblije.

Serafina, odnosno Fin, kako glasi njeno novo, muško ime, nosila je crno odijelo, bijelu košulju i crnu kravatu, a bila je ošišana skroz na kratko, izgledavši baš poput dječaka.Ona je, inače, srednje dijete Bena Afleka i Dženifer Garner, a par je tokom braka dobio još i ćerku Vajolet En (18) i sina Semjuela (12).Podsjetimo, djevojčica je u februaru ove godine iznenadila cjelokupnu javnost, pojavivši se ošišana praktično na ćelavo i sa roze bojom kose. Ona je ujedno promijenila i imidž, počevši da se oblači izrazito muškobanjasto, a sada je, za samo dva mjeseca, otišla u još drastičnijem smjeru.

Inače, Aflekova mlađa ćerka se kao nebinarna osoba deklarisala 2023. godine, kada je i počela da potencira dječački stil odijevanja, te da skraćuje kosu. Mijenjanje imena u Fin “zapečatilo” je njenu transformaciju, prenosi b92.Američki mediji pišu da je na Serafinino rodno opredjeljenje u najvećoj mjeri uticala Ema Munez Lopez, ćerka Dženifer Lopez, pomogavši joj da prihvati činjenicu da je “drugačija”. Podsetimo, Džej Lo je u junu 2022. na scenu Blue Diamond Gala događaja izašla zajedno sa ćerkom, predstavivši je uz upotrebu rodno neutralnih zamjenica.

Ema i Fin su vršnjakinje i bliske prijateljice, a bile su oduševljene zbog braka njihovih roditelja, prije svega jer su se odlično poklopile i navodno “promijenile jedna drugoj živote”. Izvori bliski porodici Lopez-Aflek istakli su da su se tinejdžerke “pronašle” jer se obje izjašnjavaju na isti način, odnosno kao nebinarne osobe, što znači da se ne identifikuju ni sa jednim od konvencionalnih polova. Djevojčice provode mnogo vremena zajedno, a u par navrata viđene su i kako se drže za ruke.

Izvor Nezavisne