Manekenka Kendall Jenner dio je proljetne kampanje pod nazivom “Calvins or nothing” brenda Calvin Klein, gdje na nekim fotografijama odlučila pozirati i u toplesu.

Brend Calvin Klein podijelio je na svom Instagram profilu crno-bijele fotografije ove dvadesetsedmogodišnje manekenke i reality zvijezde kako pozira u različitim odjevnim kombinacijama.

Tako na prvoj fotografiji manekenka pozira prekriženih nogu u jeans jakni gdje se ne može vidjeti nosi li donji veš ovog modnog brenda. Na narednim fotografijama, Kendall leži na podu držeći se za gole grudi dok nosi jeans hlače. Na ostalim fotografijama koje su podijeljene na profilu, pozira u novoj kolekciji donjeg veša.

Kampanja, koju su osmislili i fotografirali Mert Alas i Marcus Piggott, uključuje Jenner zajedno s ambasadoricama Calvin Klein, koje čine pjevačice FKA Twigs i Jennie Rubie Jane. Osim toga, ovoj kampanji pridružili su se i američki glumci Michael B. Jordan i Aaron Taylor-Johnson.

Proljetnu kolekciju opisali su kao kolekciju koja uključuje nove mogućnosti senzualne čipke i stilove koji uključuju jeans materijal. Kako navode, bili su inspirisani modnim stilovima devedestih godina prošlog vijeka. Brend Calvin Klein je u saopštenju za javnost izjavio da fotografije Kendall Jenner pokazuju njenu intimniju stranu.

Izvor:Klix