Mladen Vojičić Tifa je na društvenim mrežama otkrio kako se vratio u muzički studio.Novu pjesmu je snimao u muzičkom studiju Modra rijeka gitariste Dine Šukala. U studiju je bio i basista Muamer Đozo.”Radno”, naveo je Tifa u opisu fotografija, a pratitelji su mu poručili kako jedva čekaju da čuju nešto novo.

“Bit će pjesma ljepša od svih! Tifa, majstore, onako kako samo ti to znaš! Sretno”, “Sretan rad”, “Hoćemo nove pjesme! Samo naprijed, ekipa”, neki su od komentara.Tifa je svoj posljednji album pod nazivom “Spreman sam na sve” objavio 2013. godine. Iako često nastupa s Bijelim dugmetom, publika je itekako poželjela njegove solo pjesme.On je nedavno napravio profile na društvenim mrežama te se često prisjeti starih vremena. Prije nekoliko dana je objavio fotografiju snimljenu davne 1984. godine.
“Friško ošišan, ofarban, obrve sređene i sve što je tad ‘bilo potrebno’. Cijeli paket za novu firmu Bijelo dugme. Album još nije izašao, ali je mali krug ljudi znao ko je novi pjevač dugmeta. Parkuša 1984. Zanimljivo: Prva ideja frizure je bila da se sa strane mašinicom ucrta logo izdavačke kuće Kamarad. Međutim, bilo je komplikovano i niko to tad nije baš ni znao najbolje uraditi kako treba pa su brzo i odustali od te ideje”, naveo je u opisu.
Izvor Klix.ba