Spremate se da zaprosite svoju idealnu ženu? Možda može pomoći ukoliko znate šta njen horoskopski znak voli. Žene rođene u znaku Jarca jako paze na tradiciju. Dakle, prosidba mora biti uz romantičnu večeru. Vagu će razveseliti latice ruže, baloni u obliku srca i violina.

Ovan

Ovnice vole avanture i iznenađenja. Prosidba na toboganu smrti ili za vrijeme bungee-jumpinga tačno je po njenom ukusu.

Bik

Romantično i u krugu porodice: žene rođene u znaku Bika vole ‘klasiku’ te će rado da imaju puno svjedoka dok im se postavlja poznato pitanje.

Blizanci

Rođene u znaku Blizanca žele biti zavedene. Prosidba kod kuće na kauču neće proći kod njih. Ali prolazi romantična večera uz svijeće, živu glazbu i prsten na vrhu torte uz pitanje: „Želiš li se udati za mene?”

Rak

Račica je najviše romantična među svim horoskopskim znacima. Ako je njen partner uistinu voli, onda će pod svim okolnostima reći „Da“. Posebno će biti dirnuta ako prosidba bude na nekom mjestu koje joj puno znači. Naprimjer, tamo gdje joj je prvi put partner izjavio ljubav.

Lav

Ovaj znak voli biti u središtu pažnje. Žene rođene u znaku Lava žele i za vrijeme prosidbe biti obasipane pažnjom. Naprimjer, u finom restoranu uz šampanjac i jako fina jela, a prsten mora imati barem dijamant.

Djevica

Može biti bilo kako, samo ne javno, intimna prosidba unutar četiri zida idealna je za Djevice, ruža i koja lijepa riječ dovoljan su dodatak klečanju.

Vaga

Latice ruže, baloni u obliku srca i violina, svejedno je gdje žena rođena u znaku Vage čuje veliko pitanje, taj trenutak mora biti jako romantičan, kičast i šaren.

Škorpion

Škorpionka želi biti u centru pažnje kod prosidbe. Osim toga, mora biti jako uzbudljivo. Recimo, ako vidi avion koji vuče golem znak na kojem piše “Želiš li se udati za mene?”, gotovo pa sigurno će veselo uzviknuti “DA!”.

Strijelac

Žena u znaku Strijelca voli avanturu i uzbuđenje. Ako je prosidba dio iznenađenja, naprimjer, neočekivan let u drugu zemlju, vrlo vjerojatno će reći “DA”.

Jarac

Žene rođene u znaku Jarca jako paze na tradiciju. Dakle, prosidba mora biti uz romantičnu večeru, a obavezan je i bakin prsten te klečanje i veliko pitanje.

Vodolija

Žene rođene u znaku Vodolije vole kreativne i intelektualne tipove. Ali, prosidba može biti, dapače, nadasve zabavna. Voli kinesku hranu? Prsten u kolačiću je dobrodošao.

Ribe

Ribe cijeli život sanjaju o vjenčanju i često pričaju o tome. Njen najdraži treba znati prije prosidbe kako si ona predstavlja vjenčanje. Usprkos tome, razveselit će se iznenađenjima. Na primjer, vatrometu.

Izvor Avaz