Alka Vuica podelila je na društvenim mrežama staru fotografiju sa Zdravkom Čolićem.Pevačica Alka Vuica, koja je priznala da je u stanu krila pevača od besne supruge koja ga je jurila bejzbol palicom, podelila je na svom Instagram profilu staru fotografiju sa Zdravkom Čolićem i opis kojim je zaintrigirala mnoge. Pevačica je objavila sliku na kojoj pozira zagrljena sa Čolom i prisetila se starih dana.

Neke ljubavi se nikad ne prebole. Najbolji i najljepši pevač naše mladosti“, napisala je, a pratioci su joj poručili – “Alka, želimo detalje”, “Baš lep par”, “Predivna fotografija”…Zdravko Čolić Čola, važio je za jednog od najpoželjnijih muškaraca u mladosti sa estradne scene, dok je Alka Vuica tokom cele svoje karijere bila tema brojnih spekulacija. Osim hitova “Ej, šta mi radiš”, “Profesionalka”, “Otkad te nema” i mnogih drugih, njen ljubavni život neprestano je bio praćen i intrigirao je sve, te uvek dospevao u žižu javnosti.

U pevačicinom životu su bile i izvesne spekulacije o zabranjenim ljubavima, ali i onom sa Bajagom. Spekulisalo se o njenoj romansi sa zauzetim političarem, a nakon toga Alka je sve iznenadila priznanjem da su ona i oženjeni fudbaler bili u vanbračnoj zajednici.

Izvor Mondo.rs