Getty | Mike Marsland / Contributor

Nikol Kidman (Nicole, 57) i Zak Efron (Zac) ponovo zajedno igraju, i to u novoj romantičnoj komediji “Porodična afera”.Netflix je objavio trejler za svoju novu romantičnu komediju “Porodična afera”, u kojoj glume Nikol Kidman, Zak Efron, Džoi King (Joey King), Liza Koši (Koshy) i Keti Bejts (Kathy Bates)

U filmu Kidman ima burnu aferu s likom kojeg igra mnogo mlađi Efron.Na osnovu trejlera se može vidjeti da će se par zajedno pojaviti u najmanje jednoj sceni seksa.U jednoj provokativnoj sceni seksa koja je otkrivena u trejleru, vidi se kako Kidman pribija Efrona uza zid, prije nego što mu pocijepa košulju i baci ga na krevet.

– Čekao sam te oduvijek – kaže Efron bez daha dok se skidaju i strastveno ljube.Efron je razgovarao za People o toj ulozi, rekavši:- Bio sam pomalo uplašen, ali ponovno okupljanje s Nikol je uvijek tako sjajno i ona je kao glumica podjednako ljubazna, brižna i divna je za provod.Opisujući njihovu blistavu hemiju na ekranu, Efron je rekao da je to bilo “besprijekorno, prirodno i zabavno”.

Ovo je treći film u kojem glume Nikol Kidman i Zak Efron. Prvi je bio kontroverzni film “The Paperboi” 2012. godine, a zatim “The Butler” koji će biti objavljen sljedeće godine.Film “The Paperboi” obilježila je kontroverzna scena u kojoj je Kidman morala da urinira na Efrona nakon što ga je ubola meduza, piše Dejli Mejl.Film stiže na Netflix 28. juna.

Izvor Avaz