Sami najbolje poznajete partnera, pa ako vam se čini da nešto nije u redu, onda ste vjerojatno u pravu. Tajanstveno ponašanje ključni je pokazatelj da nešto nije kako treba.Postoji nekoliko ključnih znakova koji ukazuju na to da vas partner vara, prema privatnoj istražiteljici Charlotte Notley, iz Norwicha, koja je 2016. osnovala Taylor Investigations.Provela je godine istražujući sumnjive aktivnosti, supružnike koji su varali.Sada otkriva najbolje savjete kako pratiti partnera i saznati je li nevjeran.

“Udaljenost će biti prvi pokazatelj”, kaže istražiteljica, dodajući da bi provjera prethodnih odredišta na navigaciji mogla dati ključni trag.Charlotte navodi i druge stvari na koje treba paziti.”Još jedan znak je skrivanje njihovog telefona i sumnjivo provođenje vremena na telefonu bez puno objašnjenja”, tvrdi istražiteljica.Provjerite i promjene na njihovim društvenim mrežama, nove pratitelje i prijatelje, savjetuje.”Provjerite njihovu historiju preglednika na zajedničkim uređajima”, predlaže Charlotte.

Čak savjetuje da iznenada posjetite partnerovo radno mjesto.”Vi najbolje poznajete partnera, pa ako vam nešto nije kako treba, onda ste vjerojatno u pravu. Većina klijenata koji nam dolaze znaju da nešto nije u redu i obično su u pravu. Tajanstveno ponašanje ključni je pokazatelj problema jer povjerenje uvijek mora postojati”, objašnjava istražiteljica.Ako se osjećate zabrinuto, zamolite partnera da uvjeri vas da je sve u redu i povrati vaše povjerenje.”Ako još uvijek niste zadovoljni, vjerujte svom instinktu”, naglašava ona.Prema World Population Reviewu, otprilike polovica ljudi u bračnim vezama vara svoje supružnike.

Izvor Klix.ba