Potvrda o snimanju biografskog filma o Lindi Ronštad, koju će igrati pjevačica i glumica Selena Gomez stigla je nakon što je na društvenim mrežama objavila sliku sa Lindinim memoarima “Simple Dreams” iz 2013. godine.Potvrđeno je da će Selena dobiti glavnu ulogu u ovom ostvarenju, iako još uvijek nije poznato ko će režirati film. Za sada još uvijek bez službenog naziva, projekat je u fazi pretprodukcije oko koje se brine menadžer Linde Ronštad, Džon Bojl. Zanimljivo je da su i Selena i Linda meksičkog porijekla, prenosi 24sedam.

Ronštad je imala dugu i uspješnu karijeru koja je trajala punih pet decenija, tokom kojih je osvojila 11 Gremija, a dobila je i nagrade za životno djelo.Prošle godine je njen hit “Long Long Time” imao nagli porast u broju strimova nakon što je korišćen za saundtrek treće epizode popularne serije “The Last Of Us”. 2011. godine Linda je objavila da se povlači iz muzike, da bi kasnije otkrila da više ne može da pjeva zbog svoje progresivne supranuklearne paralize, za koju se prvobitno pogrešno mislilo da je Parkinsonova bolest.

Ranije ove godine, Selena je izjavila da razmišlja da prestane da se bavi muzikom i pjevanjem, kako bi se u potpunosti posvetila glumi.“Htjela sam da budem glumica, nikad nisam namjeravala da budem samo pjevačica, ali se očigledno taj hobi pretvorio u nešto drugo. Ne mislim da sam najbolja pjevačica, ali znam da pričam priče i volim što mogu da stvaram pjesme”, rekla je Gomez, prenosi Varajeti.

Izvor CDM