Shutterstock

Svi imamo svoje tajne i nesigurnosti s kojima se borimo. Evo koja je to tajna koju brižno čuva i sa sobom nosi svaki znak

Ovan

Poznati ste kao ratnik i borac za svoja uverenja i mišljenja – to je ono što svet vidi, jer mu tačno to strastveno pokazujete. Ali vaša tajna je da duboko u sebi uopšte niste tako samouvereni kako nastupate – ni izbliza, pa se osećate kao najveći svetski prevarant.

Bik

Vi ste čovek kojem je od ključne važnosti siguran i stabilan dom, koji ste sami osigurali te uživate u tome. Uprkos predanom trudu, radu i razmišljanju, vaša je tajna kako duboko u sebi mislite da ne činite sve što možete i da je osmeh koji nosite na licu, samo maska.

Blizanci

Duša svake zabave i pokretač komunikacije, ovaj znak horoskopa podstiče sve oko sebe da prihvate svoju prirodu i budu ono što jesu. Ipak, tajna je kako za sebe mislite da vam je život često pred raspadom i u komadićima, a što se više trudite da prigrlite sopstvenu prirodu, to stvari idu gore.

Rak

Iako imate urođene roditeljske veštine i čvrsto verujete u izgradnju snažnih porodičnih korena, cela ideja tradicionalne porodice i tradicionalnog života za vas je velik izazov, koliko god se isplatilo, vaša je najveća tajna da zapravo možda i ne želite da imate decu.

Lav

Svi vas gledaju kao samopouzdanog individualca, koji hrabro govori i deluje baš onako kako se oseća, ali vaša je tajna da zapravo želite jednostavniji život, s manje drame i poteškoća, pa ste iza kulisa jednostavna osoba s jednostavnim potrebama.

Devica

Analitički i racionalni, oni su odani partneri i prijatelji. Ali, iako su majstori u pomaganju drugima, vaša je tajna da ne znate kako dopustiti drugima da pomognu vama, bez da ne osećate krivicu ili sram.

Vaga

Vi ste stvoreni za postizanje reda i sklada, kako u svom životu, tako i kod vaših bližnjih. Ali vaša je velika tajna to što osećate da ste jako daleko od onog za što se zalažete i predstavljate, te da vam je život zapravo haos, a ne harmonija, pa ste zbog toga ‘lažnjak’.

Škorpion

Iako ste poznati kao magnet za ljude, pa često imate duboke odnose s drugima, tajna pripadnika ovog znaka je da često samo ‘trpe’ druge, odnosno teže za samoćom i obožavaju vreme da provode sami, onako kako oni žele, egoistično.

Strelac

Poznati ste kao veliki preuzimač rizika, sanjar, onaj koji voli avanture. Vaša tajna je da ste u stalnom strahu i brizi – jeste li negde pogrešili, jeste li dobro odlučili, odabrali… Ne shvatate da je sve u životu privremeno, a žaljenje ostaje.

Jarac

Vama se život svodi na strukturu, dugoročne ciljeve i planove, koje često namećete i drugima. No vaša je tajna kako biste često voljeli biti spontaniji i manje opterećeni, no ne znate kako.

Vodolija

Dok ste ultimativni tragač za istinom i borite se za pravdu onih oko sebe, od svih skrivate tajnu – a to je da vas ta borba iscrpljuje i umara. Zbog toga se ponekad borite ‘reda radi’ i jer se to od vas očekuje, ili pak da bi pronašli svoj smisao kojeg ste izgubili po putu.

Ribe

Vi ste sanjar i iscelitelj, a ako netko blizu vas pati, prvi vam je poriv ‘zalizati’ mu rane. Ali tajna koju krijete od drugih je da ste pod ogromnim pritiskom svakog dana, da ostvarite ono o čemu sanjarite i da poput superheroja lečite tugu i bol svojih bližnjih.

Izvor Tv Prva