Glumac Tom Cruise (61) zvanično je u vezi s ruskom manekenkom Elsinom Khayrovom (36).Cruise i Elsina Khayrova oboje su prisustvovali blistavoj gala večeri prošle sedmice u znak podrške londonskoj organizaciji Air Ambulance Charity gdje je princ William bio počasni gost.”Unutar Elsininog kruga prijatelja dobro je poznato da su ona i Tom u vezi. Posljednjih nekoliko sedmica jako su se zbližili, ali paze da ih ne fotografišu zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost”, naveo je izvor.

Izvor je otkrio da je par također išao na večere u brojne ekskluzivne londonske restorane, a također su uživali u zajedničkim šetnjama Hyde Parkom, koji je blizu njenog luksuznog doma. Inače, ističu da njen stan vrijedi oko 11 miliona eura (21.369.774 KM).Vjeruje se da su se holivudski glumac i Elsina prvi put sreli prošlog decembra na žurci u Mayfairu, gdje su viđeni kako kanodiraju, piše Daily Mail.Jedan gost je izjavio: “Bili su nerazdvojni, očigledno par. Činilo se da je opsjednut njom.”

Elsina je ranije bila udata za Dimitrija Cvetkova (43) koji je tvrdio da ga je njihova trogodišnja razvodna bitka koštala nevjerovatnih 150 miliona funti.Rekao je: “Bez obzira s kim je, Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, oni bi trebali biti svjesni da ona voli finije stvari u životu i da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebao držati oči i novčanik širom otvorene.”

Izvor Radio Sarajevo