Nova godina se približava, a Crna Gora će, bez dileme, biti epicentar prazničnih dešavanja.Što se nastupa muzičkih zvijezda tiče, lakše je nabrojati ko ne pjeva nego ko pjeva u našem komšiluku.Kotorane i njihove goste u 2024. godinu uvest će Severina, dok je za “reprizu” dočeka Nove godine zadužen Dino Merlin.

Kotor će tokom decembra i januara ugostiti brojne regionalne muzičke zvijezde, pa će tako na kotorskim trgovima nastupiti i Stela Rade, Neno Belan, Aleksandar Sofronijević, Goca Tržan, Adi Šoše, Tijana Dapčević, Zoe Kida, „Yu Grupa“…Na prijelazu između dvije godine u Baru će pjevati Lepa Brena.

Budva je, također, pripremila veoma bogat muzički novogodišnji program.U najluđoj noći, između ostalog, pjevat će „Van Gogh“ i Tony Cetinski.Za zabavu u prvom danu 2024. godine zaduženi su Nikola Rokvić, Marija Šerifović te Željko Joksimović.

U najluđoj noći, 31. decembra, u Herceg-Novom će nastupiti Goran Bregović i „Bijelo dugme – Alen, Tifa te Orkestar za svadbe i sahrane, koji vanvremenskim hitovima i dobrom energijom garantiraju odličnu atmosferu i zabavu.Naredne večeri, 1. januara 2024. godine, Novljane i goste očekuje dvostruki muzički program – koncert Miroslava Ilića, a prije toga i najveći hitovi „Novih fosila“.Građani i gosti Tivta će u najluđoj noći pjevati s Harisom Džinovićem. A naredne večeri, 1. januara, za prazničnu zabavu zaduženi su „Akademia bend“ i Aco Pejović.

Izvor Avaz